A belépés szempontjából kiválóak. A törülközőt a nagy sétáló lábbelikre dobtuk be a múltban, valamint általában csak az utat jelentő lábbeliket használtuk a hosszabb sétákhoz. Pontosan tudatom velünk, hogy mi történik, mivel kihagytam, hogy melyik bokaízület segítségére van szüksége. Különösen a hegyvidéki ösvényeken, ezek az emberek valóban sokkal stabilabbnak érzik magukat, mint a szokásos lábbeli.

Melyik Yeezy Boost kosárlabdacipő pontosan ezek az emberek inkább működnek benne? Kevesebb, mint mert celluláris, mint egy lábbeli, bár valójában nem igazán távoli. A padding jónak tűnik, valamint a 345g-től kezdve ezek az emberek nagyon szelídnek érzik magukat a felfelé. Alpesi? Szépen e korábban említett tényezők miatt valóban ezeket a telefonokat választottuk tipikus futócipőként.

A specifikációk ésszerűek, ezek az emberek jól működik az Adidas Yeezy cipőben, 8 mm-es csökkenéssel, 16 mm / 8 mm-es hátsó sarokkal, valamint az elülső lábköteggel. Amit ön, mint https://www.lucieciposhop.com/ ebben a tekintetben, valójában egyéni választás, bár ez személyesen számomra nagyszerű volt.

Ezeknek a típusoknak view here van egy GORE-TEX membránrétege, amely jó szempontból hatásos az ivóvíznek a pocsolyakon keresztül történő fenntartására stb. a lábbeliből. A tényleges figyelmeztetés itt azt jelenti, hogy egyszerűen csak hosszú nadrágokra vagy akár gerendákra van szüksége, hogy megakadályozzák az ivóvíz fröccsenését a mandzsettaba a lábbeliből.

A tényleges GORE-TEX különösen hasznos lehet abban, hogy megakadályozza a havazást a téli szezonban a tényleges lábbeli telítettsége révén, és melegebbé teszi azt.

Mi lenne a tényleges zászlóshajó funkcióval azután, a tényleges Graphene továbbfejlesztett G-Grip külső talp. Szkeptikusak voltunk a valós élet hasznosságát illetően, a Yeezy Boost 700 V3 cipőjét. Szépen, nem kell, hogy legyen. Ez fantasztikusan működik. Valójában megszerezitek a sokkal lágyabban gumiszerűt és a sokkal keményebb 1-hez kapcsolódó szilárdságot. Ekkor tudom, hogy valójában semmilyen módon nem vettem észre a gumiszerűen lábbelikkel ellátott utat, ami ennélfogva kicsi. Különösen az ehhez hasonló ragasztott kiszerelésben, amely különösen érzékeny az eladásra váró Adidas Yeezy gyorsan cipőkre nézve.

asked 08 May '20, 04:25

raoweiroain's gravatar image

raoweiroain
1
accept rate: 0%

Be the first one to answer this question!
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×6
×5
×1

question asked: 08 May '20, 04:25

question was seen: 209 times

last updated: 08 May '20, 04:25